YÜKSEK TİCARETLİ

İSTANBUL ŞUBE GENEL KURULU 25.09.2021 TARİHİNDE YAPILDI

4 Ekim 2021
Divan Başkanlığını geçmiş dönem MMMBD Başkanı Ziya Disanlı’nın yaptığı ; İstanbul Şube Genel Kurulu 25.09.2021 tarihinde İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Genel Kurul’a TURMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, İSMMMO Başkanı Yücel Akdemir, İYMMO Sekreteri ve Geçmiş dönem Genel Başkanlarımızdan Sabri Tümer, Geçmiş dönem Genel Başkanlarımızdan ve İstivak Mütevelli Heyet Başkanı Yüksel Çengel, İstivak Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Nazım Topal, Geçmiş Dönem Genel Başkanlarımız Saffet Açıkgöz ve Hikmet Kabuk, Geçmiş Dönem İstanbul Şube Başkanlarımız Mehmet Şahan ve Hayrettin Eryılmaz, Ankara Şube Sekreterimiz Gülsün Yelken, Geçmiş Dönem Nihat Sayar Vakfı Başkanı Işık Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cemal İbiş, Genel Başkanımız Mustafa Karsavuran, İstivak Başkanı Nurdan Sirman katıldılar.
Genel Kurul’da yeni seçilen Yönetim Kurulu; İstanbul Şube Başkanı Ömer Faruk Gürpınar ve İstanbul Şube saymanı Özlem Erman’la birlikte yapılan devir teslimin ardından , 29.09.2021 tarihinde ilk toplantısını yaparak ,görev dağılımı yaptı.
Görev dağılımı aşağıdaki şekilde oluştu.
Y.SÜLEYMAN KARADAĞ Başkan
ARİFE ÇELİK Başkan Yardımcısı